Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Räimefileed
5 cm Porrujupp
2 spl Oliiviõli
1.5 l Vesi või puljong
1 tk Porgand
2 tk Sellerivars
1 tk Loorberileht
5 tk Must terapipar
4 tk Kartul
2 tk Marineeritud kurk
Sool
Must pipar
Hakitud till ja murulauk
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Valmistamine
1. Maitsesta fileed vähese peene soolaga.
2. Haki porru õhukesteks ribadeks ja kuumuta poti põhjas õlis nõrgal kuumusel läbipaistvaks. Lõika porgand ja sellerivarred väikesteks kuubikuteks. Pane köögiviljad keedunõusse, lisa vesi või puljong.
3. Kuumuta keemiseni ja hauta vähesel kuumusel 10 minutit.
4. Lõika kooritud kartulid väikesteks tükkideks ja lisa koos maitseainetega, hauta veel 5 minutit. Viimasena pane supi sisse tükeldatud räimefileed ja kuubikuteks lõigatud kurgid, lase pärast keematõusmist keeda mitte kauem kui minut.
5. Korja pipraterad ja loorberileht vahukulbiga välja, tõsta supp kohe taldrikutesse, riputa peale ohtrasti hakitud maitserohelist ja soovi korral serveeri hapukoorega
Kommentaarid (0)