Gluteenivabad retseptid

Avokaado-tamarillosalsa 

Merrit Kiho, 25. mai 2015, 03:01
Avokaado-tamarillosalsaFoto: Kristi Metsa
Kui kaks eksootilist vilja omavahel kohtuvad, võivad need küll tantsima hakata!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Šalottsibul
1 tk Küüslauguküüs
1 tk Pisike tšillikaun
2 tk Avokaado
1 tk Laim
3 tk Tamarillo
1 tl Sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Siledaleheline petersell

Valmistamine
1. Pressi laimist mahl välja. Poolita avokaado, eemalda seeme, kaabi sisu lusikaga välja, tükelda väikesteks tükkideks ja sega laimimahlaga.
2. Haki sibul, küüslauk ja tšilli hästi peeneks. Poolita tamarillod, õngitse sisu lusikaga välja ja haki peeneks.
3. Lisa avokaadole sibul, tamarillo, küüslauk ja tšilli ning maitsesta soola, pipra ja peeneks hakitud peterselliga.
4. Hoia salsat serveerimiseni külmkapis. Sobib ideaalselt praetud (linnu)lihaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee