Avokaado-tamarillosalsaFoto: Kristi Metsa
Gluteenivabad retseptid
25. mai 2015, 03:01

Avokaado-tamarillosalsa

Kui kaks eksootilist vilja omavahel kohtuvad, võivad need küll tantsima hakata!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Šalottsibul
1 tk Küüslauguküüs
1 tk Pisike tšillikaun
2 tk Avokaado
1 tk Laim
3 tk Tamarillo
1 tl Sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Siledaleheline petersell

Valmistamine
1. Pressi laimist mahl välja. Poolita avokaado, eemalda seeme, kaabi sisu lusikaga välja, tükelda väikesteks tükkideks ja sega laimimahlaga.
2. Haki sibul, küüslauk ja tšilli hästi peeneks. Poolita tamarillod, õngitse sisu lusikaga välja ja haki peeneks.
3. Lisa avokaadole sibul, tamarillo, küüslauk ja tšilli ning maitsesta soola, pipra ja peeneks hakitud peterselliga.
4. Hoia salsat serveerimiseni külmkapis. Sobib ideaalselt praetud (linnu)lihaga.