Avokaado-tamarillosalsa
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Šalottsibul
1 tk Küüslauguküüs
1 tk Pisike tšillikaun
2 tk Avokaado
1 tk Laim
3 tk Tamarillo
1 tl Sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Siledaleheline petersell
Valmistamine
1. Pressi laimist mahl välja. Poolita avokaado, eemalda seeme, kaabi sisu lusikaga välja, tükelda väikesteks tükkideks ja sega laimimahlaga.
2. Haki sibul, küüslauk ja tšilli hästi peeneks. Poolita tamarillod, õngitse sisu lusikaga välja ja haki peeneks.
3. Lisa avokaadole sibul, tamarillo, küüslauk ja tšilli ning maitsesta soola, pipra ja peeneks hakitud peterselliga.
4. Hoia salsat serveerimiseni külmkapis. Sobib ideaalselt praetud (linnu)lihaga.
Kommentaarid (0)