Kiudainerikkad toidud

Spinati ja feta juustu pirukas 

Angeelika Kang, 18. mai 2015 03:51
Spinati ja feta juustu pirukasFoto: Jaan Heinmaa

Koostisosad
250 g Spinat
1 spl Riivitud sidrunikoor
200 g Feta juust
3 tk Muna
Must pipar
6 tk Filotainaleht
80 g Sulatatud või

Valmistamine
8 tk
1. Vala spinatile peale kausis keev vesi. Lase seista 5 minutit ja kurna. Sega juurde sidrunikoor, murendatud feta ja munad. Sega ühtlaseks ja maitsesta musta pipraga.
2. Võta 3 lehte filotainast ja pintselda neid sulavõiga. Lao üksteise peale ja lõika neljaks. Tee nii ka ülejäänud lehtedega. Tõsta keskele spinatisegu ja keera tainaservad ringiratast peale.
3. Pintselda servad võiga ja küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit.