Koostisosad
0.5 l Riisi- või mandlipiim
150 g Riisijahu
130 g Kartuli- või maisitärklis
30 g Kookosõli
70 g Õunapüree
30 g Agaavisiirup
1 tl Guaarakummit
1 tl Gluteenita küpsetuspulber
Meresool
Kookosrasv praadimiseks
Valmistamine
1. Sega omavahel gluteenita jahud, tärklised ja guaarakummi.
2. Sega kokku õunapüree, kookos- või rapsiõli ning riisivõi mandlipiim, lisa kuivainesegu ning klopi tainas ühtlaseks.
3. Lase sellel umbes 30 minutit seista, et jahud paisuksid.
4. Prae kookosrasvaga keskmisel kuumusel väikesed lusikapannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
5. Serveeri toormoosi, marjade või muu meelepärase lisandiga.
HEA TEADA!
* Munata pannkooke küpseta madalamal kuumusel.
* Nendest kogustest saad 25 lusikapannkooki.
Kommentaarid (0)