Õuna-suitsukalasalatFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
9. märts 2015, 05:01

Õuna-suitsukalasalat

Kerge salat sobib nii külmlaule kui leivakatteks, nii hommikukui õhtusöögiks

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Õun
1 tk Punane sibul
3 tk Keedetud muna
2 tk Marineeritud kurk
700 g Kuumsuitsukala (nt tursk või hõbeheik)
KASTE
2 dl Majonees
2 dl Maitsestamata jogurt
3 tl Sinep
Ürdisool
Suhkur
Hakitud till

Valmistamine
1. Koori õunad ja eemalda südamikud. Haki õunad, sibul, munad ja marineeritud kurgid.
2. Puhasta ja tükelda suitsukala.
3. Sega majonees ja jogurt kastmeks. Maitsesta sinepi, ürdisoola ja suhkruga.
Sega tükeldatud ained kastmega ning lisa hakitud till.