Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1.6 kg Kanaliha
2 spl Õli (praadimiseks)
3 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Punane paprika
1 tk Porgand
4 dl Puljong
3 spl Tomatipüree
1 tl Adžika
2 spl Veiniäädikas
2 tk Loorberileht
1 pott Värske koriander
1 pott Värske basiilik
Hmeli-suneli vürtsisegu
Valmistamine
1. Tükelda part või kana suuremateks tükkideks, pruunista õlis ja maitsesta soolaga.Tõsta malmpotti. Lisa õhukeselt viilutatud sibulad.
2. Riivi porgand jämeda riiviga, tükelda paprika ja pane koos loorberiga potti. Vala juurde puljong, kata kaanega ja hauta 40 minutit (võib ka ahjus 175 kraadi juures).
3. Lisa tomatipasta, adžika, veiniäädikas ja kuumuta veel 10–20 minutit. Lülita pliit või ahi välja, lisa hakitud ürdid ja pressitud küüslauguküüned ning lase kaane all veel mõned minutid haududa.
Serveeri keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)