Gluteenivabad retseptid

Koores küpsetatud sibulad rosmariiniga 

Pille Enden, 15. detsember 2014, 05:25
Koores küpsetatud sibulad rosmariinigaFoto: Jaan Heinmaa
Teistmoodi lisand – kooreses kastmes küpsenud sibul – sobib nii kala kui ka liha kõrvale.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
10 min + 1 tund ahjus

Koostisosad
6 tk Keskmine sibul
4 dl Kanapuljong
1 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
3 tk Rosmariinioks
1 dl Rõõsk koor 35%

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika koorimata sibulatel 0,5 cm mõlemast otsast ära, lõika sibulad horisontaalselt pooleks, nii et koor jääb peale, ning tõsta ahjuvormi.
2. Vala vormi puljong. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga ning pane peale rosmariinioksad.

3. Küpseta 1 tund, kuni sibulad pehmed. Vala peale vahukoor ja küpseta veel 30 minutit, kuni sibulad on õrnalt pruunid ja kaste paksenenud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee