Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
100 g Kirsstomatid
100 g Redised
2 tk Keedetud kartul
1 tk Punane mugulsibul
1 tk Hapukurk
Rukola
200 g Vürtsikilu
SINEPI-ÕLIKASTE
2 tk Keedetud muna
2 spl Sinep (teraline)
1 spl Suhkur
0.5 tl Sool
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 dl Oliiviõli
Hakitud till
Valmistamine
1. Riivi keedetud munad peene riiviga. Kastmeks sega kokku sinep, sool, oliiviõli, sidrunimahl, suhkur, hakitud till ja lisa riivitud muna.
2. Salatiks sega kokku õhukesteks ratasteks lõigatud redis, hapukurgiviilud, poolitatud kirsstomatid, kartuliviilud, õhukesed sibularibad ja rukolalehed.
3. Sega kastmega läbi.
4. Salati peale pane rullikeeratud vürtsikilufileed. Sinepi-õlikastet võid kasutada ükskõik millise salati maitsestamisel.
Kommentaarid (0)