Kiudainerikkad toidud

Šokolaadisaiad 

Pille Enden, 17. november 2014, 03:54
Šokolaadisaiad Jaan Heinmaa
See on üsna lihtne võimalus maiust valmistada. Saiakestele saad kuju anda oma fantaasia järgi.

Kogus: viieteistkümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
15 min + 15 min külmkapis + 15 min ahjus

Koostisosad
1 dl Suhkur
100 g Tume šokolaad
800 g Lehttainas

Valmistamine
1. Haki 70 g šokolaadi ja puista koos suhkruga õhukeseks rullitud tainale.
2. Rulli tainas kahest vastasäärest tihedalt keskele kokku. Lõika u 2 cm viiludeks. Pane küpsetuspaberile ahjuplaadile, nii et vahele jääks piisavalt kerkimisruumi.
3. Pane 15 minutiks külmkappi.
4. Küpseta 210-kraadises ahjus 15 minutit. Lase jahtuda.
5. Sulata ülejäänud šokolaad, pane plastkotti ja nirista saiale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee