Taipärased krevetid köögiviljadega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
25 tk Sabaga tiigerkrevett
2 tk Tomat
1 tk Väike tšillipipar
2 tk Roheline paprika
2 tk Sibul
Õli praadimiseks
40 g Või
2 tk Loorberileht
1.5 dl Vesi
1 spl Suhkur
4 spl Tšillikaste
4 spl Tomatikaste
Keedetud basmati- või jasmiiniriisi serveerimiseks
1 tl Maisitärklis pluss 1 spl külma vett
1.5 tl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
Valmistamine
1. Koori vajadusel krevetid, sabad jäta alles. Tükelda tomatid ja paprikad. Lõika sibul õhukesteks sektoriteks,
haki tšilli.
2. Kuumuta õli vokkpannil või paksupõhjalises potis. Lisa krevetid ja keera neid kuumutades õlis, et need saaksid igalt poolt kauni värvi. Tõsta kaussi.
3. Lisa või pannile või potti, samuti tomatid, paprika, tšilli, sibul ja loorberilehed. Kuumuta segades 2 minutit.
4. Kalla juurde vesi, maitsesta soja, suhkru, tšilli- ja tomatikastmega.
5. Sega maisitärklis kõigepealt külmas vees ja siis kastme hulka.
6. Kõige lõpuks lisa krevetid ja serveeri koos keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)