Marineeritud tindid kurgisalatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
300 g Värske tint
1 tk Küüsluguküüs
1 Hakitud värsked ürdid
1 tl Sidrunimahl
2 spl Viinamarjaseemneõli
Sool
Must pipar
200 g Värske kurk
12 tk Roline oliiv
60 g Wakame-vetika salat
Valmistamine
1. Puhasta tindikalad sisikonnast ja eemalda selgroog.
2. Sega hakitud ürdid õli, sidrunimahla, soola ja pipraga ning pane kalad sellesse tunnikeseks marineeruma.
3. Lõika kurk õhukesteks viiludeks ja laota kurgi-carpaccio taldrikule.
4. Tõsta peale marineeritud tindid ning kaunista oliivide ja wakame-vetika salatiga. Nirista peale kalamarinaadi ja söö.
Kommentaarid (0)