Gluteenivabad retseptid

Riisi-hakklihapallid ahjus 

Lia Virkus, 6. oktoober 2014, 01:11
Riisi-hakklihapallid ahjus Jaan Heinmaa
Mõnusalt lihtsad lihapallid riisiga tomatises koorekastmes. Serveeri juurde keedetud kartuleid, riisi, tatart või lihtsalt värsket salatit.

Koostisosad
500 g Veisehakkliha
1 tk Sibul (suur)
2 tk Küüslauguküüs
3 spl Hakitud lehtpetersell
2 tk Muna
2 dl Keedetud riis
Sool
Must pipar
2.5 dl Puljong
1 dl Rõõsk koor 35%
1 dl Maitsestatud tomatikastet

Valmistamine
1. Haki sibul ja purusta küüslauk, sega koos munade ja riisiga hakkliha hulka.
2. Maitsesta soola, pipra ja hakitud lehtpeterselliga.
3. Vormi kanamuna suurused pätsid (8–10 tk), pruunista kergelt igalt poolt õlis ja tõsta ahjuvormi.
4. Sega puljong koore ja tomatikastmega, kalla vormi pallidele. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee