Kasutajate retseptid

Lihtsad kotletid 

Toidutare, 6. detsember 2016, 06:05
Vormiroog täistera pastaga Mirjam Sõstra
Lihtsad kotletid hakitud kalkuni kintsulihast riivsaias.

Koostisosad
450 g Hakitud kalkuni kintsuliha
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tk Muna
Sool
Pipar
Liha üldmaitseaine
ERALDI
Riivsai

Valmistamine
1. Sega kausis kokku hakkliha, sibul, küüslauk, muna ja maitseained (nt sool, pipar, liha üldmaitseaine).
2. Pane eraldi kaussi riivsai.
3. Kuumuta pann ja lisa õli.
4. Moodusta hakkliha massist kotletike (tegin väiksemad, et küpseksid paremini) ja pane riivsaia sisse. Mina panin rohkelt riivsaia, nii tuli krõbe kotlet.
5. Prae pannil keskmise kuumusega kaane all mõlemalt poolt

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee