Kasutajate retseptid

Mõnusad lihapallid 

Toidutare, 15. juuni 2016, 16:19
See kogus täitis kõhu 6-l inimesel ja järgmine päev saigi sealt mõned pallid. Need on suhteliselt suured, nii et 12-16 palli on normaalne.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
TAIGEN
1 kg hakkliha
3 tükki muna
petersell
tüümian
sool
pipar
3 tk sibul
riivsai (silma järgi)
5 küünt Küüslauk
250 g Mozzarella- kirsid
KASTE
1 spl õli
350 g hapukoor
basiilik
400 g rõõsk koor
400 g purustatud tomatid

Valmistamine
Vali välja kõrge äärega suhteliselt suur (klaasist) vorm. Sega taina koostisosad kokku. Vajuta mozzarella-kirsid lihapalli sisse. Küpseta lihapallid ahjus 225 kraadi juures 5 minutit. Eraldi kausis valmista kaste. Lase temperatuur 200 kraadini ja vala kaste peale. Vaatad kui on valmis. Peale raputa juustu.

Hea teada!
Kui kasutad kodust hakkliha või seahakkliha, küpseta lihapalle veidi kauem. Et küpsetusaeg sõltub lihapallide suurusest, siis kontrolli ühe lihapalli peal küpsus alati üle.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee