Kasutajate retseptid

Kartuli-lõhepüreesupp 

Toidutare, 22. märts 2014, 09:13
Kartuli-lõhepüreesupp Rainer Neidra
Maitsev kõhutäis!

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
KARTULI- LÕHEPÜREESUPP
200 g Kartul
50 g Sibul
1500 g Lõhe (Supikogu)
1000 ml Vesi
Sool
Pipar
Loorber
150 ml Rõõsk koor

Valmistamine
1. Alusta puljongi keetmisega, võta pott ja pane lõhe külma veega keema, lisa valget terapipart, loorberit. Keeda 35-40 minutit, kurna puljong teise potti ja jäta lõhe teise potti jahutuma.
2. Koori ja tükelda kartul, sibul, kuubikuteks. Pane kartul puljongiga koos keema, kuumuta kergelt pannil sibul ja lisa puljongisse. Keeda 5 minutit.
3. Eemalda lõhel liha luudelt. Püreesta kartul ja sibul saumikseriga, lisa rõõsk koor. Kõige lõpetuseks lisa lõhe supile ja sega kokku. Maitsest soola ja suhkruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee