Kiudainerikkad toidud

Õunapannkoogid kliidega 

Pille Enden, 7. oktoober 2013, 00:48
Õunapannkoogid kliidega Jaan Heinmaa
Väikeste magusate pannkookide sisse on peidetud kaneeli ja suhkruga maitsestatud õunad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl Nisujahu
1 dl Kaerakliid
1 sl Suhkur
0.5 tl Sool
2 tk Muna
5 dl Piim
1 sl Õli
3 tk Õun
0.75 dl Suhkur
2 tl Kaneel

Valmistamine
1. Sega jahu, kaerakliid, suhkur ja sool. Klopi munad lahti ja lisa piim. Sega vedelik vähehaaval kuivainete hulka. Lõpuks lisa hulka õli ja lase tainal 30 minutit seista.
2. Koori õunad, eemalda seemned ja lõika õunad õhukesteks viiludeks. Kasta õunaviilud mõlemalt poolt kaneeli ja suhkru segusse.
3. Tõsta pannile lusikaga õhuke kiht tainast, lao peale õunaviilud ja tõsta peale veel tainast. Pööra koogid ümber, kui tainas on hüübinud ja kook ühelt poolt pruunistunud. Küpseta kook ka teiselt poolt kuldpruuniks. Serveeri vahukoore ja fariinsuhkruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee