Pasta kooreses krevetikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
350 g Lintpasta
1.5 sl Oliiviõli
3 küünt Küüslauk
3 dl Valge kuiv vein
1 dl Rõõsk koor 35%
3 sl Maitsestamata toorjuust
Sidrunimahl
400 g Kooritud krevetid
Aedtill (hakitud)
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kuumuta hästi õhukeseks viilutatud küüslauguküüsi pannil õlis paar minutit. Vala juurde vein ja lase minutike muliseda. Alanda kuumust ja sega hulka rõõsk koor ja toorjuust.
2. Maitsesta sidrunimahla, soola ja musta pipraga. Keeda kastet paar minutit kokku, lisa krevetid ja kuumuta läbi. Keeda samal ajal pasta pehmeks, nõruta ja sega kastmesse koos hakitud tilliga.
Kommentaarid (0)