Pasta kooreses krevetikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
23. september 2013, 02:16

Pasta kooreses krevetikastmes

Kooreses kastmes krevetid – see on hõrk roog igaks puhuks, ka argiõhtuks, sest valmib vaid veerand tunniga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
350 g Lintpasta
1.5 sl Oliiviõli
3 küünt Küüslauk
3 dl Valge kuiv vein
1 dl Rõõsk koor 35%
3 sl Maitsestamata toorjuust
Sidrunimahl
400 g Kooritud krevetid
Aedtill (hakitud)
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Kuumuta hästi õhukeseks viilutatud küüslauguküüsi pannil õlis paar minutit. Vala juurde vein ja lase minutike muliseda. Alanda kuumust ja sega hulka rõõsk koor ja toorjuust.
2. Maitsesta sidrunimahla, soola ja musta pipraga. Keeda kastet paar minutit kokku, lisa krevetid ja kuumuta läbi. Keeda samal ajal pasta pehmeks, nõruta ja sega kastmesse koos hakitud tilliga.