Tilaapia spinati ja küüslauguga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
600 g Tilaapiafilee
Sool
Must pipar
Kartulijahu
Õli (praadimiseks)
SPINATIKATE
2 sl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk
2 sl Seedermänniseemned
250 g Spinat (värsked lehed)
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Maitsesta kala mõlemalt poolt soola ja musta pipraga. Veereta kartulijahus. Raputa üleliigne jahu maha ja prae pannil õlis mõlemalt poolt 2–3 minutit. Hoia kuni serveerimiseni soojas.
2. Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauguküüned ja seedermänni seemned. Prae hetk ning lisa pestud, kurnatud ja veidi väiksemaks lõigatud spinatilehed või terved beebispinatilehed. Kuumuta hetk, kuni spinat muutub pehmeks, tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Serveeri kala keedetud pasta ja spinatiga.
Kommentaarid (0)