Kiudainerikkad toidud

Pastaroog kana ja röstitud küüslauguga 

Angelica Udeküll, 9. september 2013, 00:52
Lintmakaronid kana ja röstitud küüslauguga Daisy Lappard
Lihtne ja hea taldrikutäis, mida saab maitsestada täpselt nii kange nagu tuju parjasti on.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g Lintpasta (keetmata)
4 tk Kanakintsuliha
0.3 tk Tšilli
Õli (praadimiseks)
4 tk Küüslauk (röstitud)
1 dl Rõõsk koor 35%

Valmistamine
1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud ja vähese õliga vees peaaegu pehmeks ning kurna.
2. Haki tšilli, viiluta röstitud küüslaugud ja lõika kanaliha suupärasteks tükkideks.
3. Kuumuta pannil õli ja prae selles kanaliha.
4. Lisa hakitud tšilli ja röstitud küüslauguviilud.
5. Lisa koor ja hauta mõni minut.
6. Maitsesta kergelt soola ja pipraga ning serveeri keedetud makaronidega.
HEA TEADA!
* Koore võid kastmest ka välja jätta ja lisada kanale hoopis poolitatud kirsstomateid.
* Kui leiad, kasuta küüslaugulisandiga makarone või teisi maitsestatud makarone.
VAATA RETSEPTI!
Röstitud küüslaugud

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee