Punase sibula marmelaadFoto: Jaan Heinmaa
8. september 2013, 23:38
Punase sibula marmelaad
Marmelaad, mis sobib nii juustuvaagna lisandiks kui rostbiifile maitsetäienduseks. Kogus 0.5 liitrit.
Koostisosad
8 tk Punane sibul
2 sl Oliiviõli
3 dl Punase veini äädikas
5 dl Punane vein
400 g Suhkur
4 lehte Loorber
5 tk Tähtaniis
6 tera Nelk
2 sl Koriandriseemned
4 kangi Kaneel
3 küünt Küüslauk
1 oks Tüümian
Valmistamine
1. Prae kooritud ja viiludeks lõigatud sibulad oliiviõlis. Lisa äädikas, vein ja suhkur ning aja keema. Pane hulka ülejäänud koostisosad ning keeda nõrgal tulel, kuni vein ja äädikas on aurustunud ja marmelaad on sobivalt
paksenenud.
2. Marmelaad säilib steriilses purgis külmkapis 3 kuud.
Kommentaarid (0)