Lõhepasta laimiga
Koostisosad
400 g Lõhefilee
2-3 spl Toiduõli
300 g Pasta
1-2 tk Sibul
1 tk Suvikõrvits
2 dl Kohvikoor
1 tk Laim
1-2 spl Mesi
Sool
Purustatud must pipar
Valmistamine
1. Pane pasta keema. Lõika suvikõrvits ja sibulad tükkideks. Kuumuta pann ning kalla sellele sortsuke toiduõli ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa riivitud laimi koor, maitse järgi veidi laimi mahla ning mesi.
2. Lõika lõhefilee suupärasteks tükkideks ja pane pannile. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kala on valmis, vala juurde kohvikoor ning lase keema. Vahepeal kurna pasta ja jäta nõrguma, see järel lisa pasta kala ja köögiviljade juurde ning sega läbi. Maitse ning vajadusel lisa maitseaineid.
Kommentaarid (0)