Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
15 minutit + 3–5 tundi maitsestumiseks + grillimisaeg
Koostisosad
600 g Kanakintsuliha (kondita)
3 tk Virsik
MARINAAD
1 dl Õli
0.5 dl Õunaäädikas
2 küünt Küüslauk
1 tk Apelsin (soovi korral)
Sool
Must pipar
Suhkur
Valmistamine
Pane puitvardad pooleks tunniks vette likku. Tükelda kontidest ja nahast puhastatud kintsuliha. Sega marinaadiks kokku õli, äädikas, purustatud küüslauk, sool, suhkur ja pipar. Soovi korral lisa ka apelsinilt riivitud koor ja viljast pressitud mahl. Vala marinaad lihale, sega läbi ning lase seista jahedas kohas 3–5 tundi (või ka üleöö). Lõika virsikud sektoriteks ja lüki vaheldumisi lihatükkidega varrastele. Grilli, kuni liha on küps, ja naudi kohe.
Kommentaarid (0)