Linnuliha retseptid

Kana-nuudlisupp hapukurgiga 

Pille Enden, 11. juuni 2013, 07:15
Kana-nuudlisupp Jaan Heinmaa
Kuum maitserikas kanasupp meeldib nii suurtele kui ka väikestele pereliikmetele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Kanakoib
1.5 l Vesi
1 tk Porgand (suur)
1 tk Sibul
1 tk Paprika (punane)
2 tk Hapukurk
100 g Nuudlid
Sool
Must pipar
Õli
Maitseroheline
1 leht Loorber

Valmistamine
Pane kanakoivad külma veega keema. Eemalda vaht ja keeda 30 minutit. Koori ja riivi porgand, haki sibul. Hauta neid pannil õlis madalal kuumusel 2–3 minutit. Lisa tükeldatud paprika, hauta veel paar minutit. Kui kanakoivad on pehmed, tõsta need leemest. Eemalda nahk ja tükelda liha. Pane puljongisse nuudlid ja hautatud köögiviljad ning keeda, kuni nuudlid on pehmed. Lisa kanatükid ja tükeldatud hapukurgid. Maitsesta loorberi, soola ja pipraga. Riputa peale hakitud maitserohelist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee