Aedoad röstitud sepikuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
500 g Aedoad (kollased või rohelised)
1 dl Vesi
4 kuni 5 viilu Sepik
0.5 dl Oliiviõli
0.5 dl Riivjuust (soovitavalt parmesan) v. muu kõva juust
MAITSESTAMISEKS
Küüslaugupipar
Sool
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
Valmistamine
Tükelda oad parajateks juppideks ja keeda väheses vees paar minutit, kuni oad on poolpehmed ja mõnusalt naksuvad, seejärel nõruta. Samal ajal rösti ahjus või rösteris sepikuviilud ja lõika need väikesteks tükkideks.
Tõsta kaussi kokku oad, sepikutükid, oliiviõli, sool, küüslaugupipar ja basiilik. Sega läbi, raputa üle riivitud juustuga ja söö kohe.
Kommentaarid (0)