Hapuoblikasupp maasuitsusingigaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
24. mai 2013, 11:08

Hapuoblikasupp maasuitsusingiga

Imehea kevad on käes, kui hapuoblikad on noored, värskelt rohelised ja mahlased.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 l Veiselihapuljong
50 g Odratang
4 kuni 5 tk Kartul
3 suurt peotäit Hapuoblikas
300 g Maasuitsusink
SERVEERIMISEKS
6 tk Muna (keedetud)
Hapukoor
Aedtill (hakitud)
Petersell (hakitud)

Valmistamine
Keeda tangud puljongis poolpehmeks (10 minutit). LIsa kooritud-tükeldatud kartulid ja keeda pehmeks. Lõika oblikad ribadeks ning lisa supile mõni minut enne valmimist. Lisa singiribad ja keeda veel 2-3 minutit. Serveeri suppi koos hakitud muna ja hapukoorega. Puista peale hakitud maitserohelist.