Grillitud õuna-kohupiima topeltvõileivadFoto: Jaan Heinmaa
Võileivade retseptid
22. mai 2013, 13:45

Grillitud õuna-kohupiima topeltvõileivad

Grillmagusroog, milles õunte, kaneeli ja kohupiima tuntud kooskõla saab teravust ingverilt või muskaatpähklilt.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Kohupiim või toorjuust
4 sl Pruun suhkur
16 viilu Sai
4 tk Õun
Kaneel (jahvatatud)
Muskaat või ingver (jahvatatud)
Õli

Valmistamine
Vahusta kohupiim või toorjuust 2 supilusikatäie pruuni suhkruga kohevaks ja kata saiaviilud saadud seguga. Uurista õuntest südamikud välja ning lõika õunad hästi õhukesteks ratasteks. Jaga need saiaviiludele ja raputa üle maitseainetega. Lao võileivad õliga määritud fooliumile või ühekordsetele fooliumalustele. Grilli keskmisel kuumusel, kuni alumine külg pruunistub, seejärel pruunista ka teine külg. Raputa saiadele pruuni suhkrut ja serveeri kohe.