Lihatoidu retseptid

Vürtsikas ribiliha viskiga 

Maire Suitsu, 22. mai 2013, 12:49
Vürtsikas ribiliha viskiga Jaan Heinmaa
Viskimarinaad annab ribile erilise maitse. Kõrvale serveeri tsitrusekartuleid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.5 kg Searibi
2 dl Grillõli
3 dl Tšilliglasuurkaste
0.5 dl Viski
TSITRUSKARTULID
4 tk Kartul (suur)
0.5 dl Sidruniglasuurkaste
1 tl Petersell (hakitud)
Must pipar

Valmistamine
Pintselda ribitükkidele grillõli ja grilli 20 minutit. Sega tšilliglasuurkaste viskiga ja pintselda ribidele, kui need hakkavad valmima. Enne serveerimist pane lihale ohtralt glasuurkastet.
Koori ja viiluta kartulid. Pintselda kartulitükke sidruniglasuurkastmega ja grilli 15 minutit. Proovi puust tikuga, kas kartul on küps. Maitsesta musta pipra ja peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee