Kiudainerikkad toidud

Kana ja spinati panniroog 

Hea enesetunde road, 7. märts 2013, 09:32
Kana ja spinati panniroog Rene Riisalu
Kevadiselt kerge kana-köögiviljaroog valmib üsna vähese ajaga. Spinatist kui hea karotinoidide, sealhulgas ka beetakaroteeni ja C-vitamiini allikast saab koos lahja kanafilee ja teiste köögiviljadega tervisliku roa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Kanafilee
1 sl Õli
2 küünt Küüslauk
2 tk Paprika
2 tk Sibul
2 dl Kanapuljong
200 g Seened (näiteks šampinjon)
200 g Spinat
Sool
Must pipar
4 sl Parma juust (riivitud)
4 viilu Sai

Valmistamine
Koori ja haki küüslauguküüned ning kuumuta pannil õlis. Tõsta terved kanafileed pannile ja hauta koos küüslaukudega 5-7 minutit. Siis pööra ümber, hauta veel 5-7 minutit ehk kuni kanafilee on küps ja tõsta kõrvale. Samal ajal poolita paprikad, eemalda seemned ja viiluta paprikad. Koori ja viilita sibulad. Vala pannile kanapuljong. Lisa kuumale puljongile paprika, sibul ja viilutatud seened ning hauta 3-4 minutit. Lisa siis spinat, sega köögiviljadega läbi ja kuumuta paar minutit. Alanda kuumust, lõika kanafilee viiludeks, tõsta köögiviljadele ja sega kõik läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel raputa peale riivjuust ja kuival pannil röstitud saiakuubukud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee