Hommikusöögi retseptid

Pulmakook 

Harri Ilves, 21. veebruar 2013, 09:56
Pulmakook Jaan Heinmaa
Eesti tavanditoiduna tuntud pulma- ehk pekikook kuulus peamiselt peolauale, kuna muna hinnati vanasti väga kõrgelt ja see ei olnud igapäevatoit, nagu oleme harjunud tänapäeval.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Suitsuliha või
200 g Soolaliha
5 tk Muna
Odrajahu või
3 sl Nisujahu
3 dl Piim
Või (praadimiseks)

Valmistamine
1. Lõika liha viiludeks ja pruunista pannil.
2. Klopi munad lahti. Lisa jahu ja piim ning sega läbi.
3. Kalla munasegu lihaviiludele.
4. Prae pannil kaane all või küpseta 200-kraadises ahjus 10–15 minutit, kuni kook on kohev ja pealt helepruun.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee