Riisipaberis kanataskud
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
+ 1 tund maitsestumiseks
Koostisosad
300 g Kanafilee
6 lehte Riisipaber
MARINAAD LIHALE
1 sl Riisiäädikas
0.5 tl Sool
0.25 tl Viie vürtsi segu
1 tl Suhkur
1 tl Ingveripulber
1 tl Seesamiõli
3 sl Sojakastem vajadusel gluteenivaba
TÄIDIS LIHALE
300 g Šampinjon
100 g Bambusvõrsed
5 tk Vesikastan
Koriandrilehed
Valmistamine
1. Lõika kana väikesteks kuubikuteks.
2. Sega marinaadi komponendid ja vala lihale. Jäta liha vähemalt tunniks ajaks maitsestuma.
3. Haki väiksemaks koriander, seened, bambusevõrsed ja vesikastan ning sega omavahel.
4. Sega juurde marineeritud kana.
5. Aja vesi keema, võta tulelt ära ja aseta riisilehed ükshaaval kuuma vette umbes minutiks likku. Veest välja võttes aseta riisipaber korraks külma vette.
6. Silu leotatud riisipaber laual laiali, aseta sellele täidis ja voldi taskuteks kokku.
7. Küpseta taskuid 200kraadises ahjus 10–15 minutit.
Kommentaarid (0)