Küpsetamata magustoidud

Besee-küpsisehõrgutis kirsikompotiga 

Lia Virkus, 18. aprill 2011, 06:23
Besee-küpsisehõrgutis kirsikompotiga Jaan Heinmaa
Ülilihtne kausikook beseest, küpsistest ja kirsikompotist.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 pakki Küpsised (šokolaadi, üks pakk 180 g)
1 purk Kirsikompott (üks purk 680g)
100 g Beseetupsud
3 dl Rõõsk koor (35%-line)

Valmistamine
Vooderda 2-liitrise klaaskausi põhi ja ääred kahe kihi küpsistega. Tõsta peale kompott koos vedelikuga ja lase tunnike toatemperatuuril seista. Kalluta kaussi aeg-ajalt, et küpsised saaksid üleni kompotivedelikuga kokku ja imbuksid pehmeks. Purusta beseed köögikombainis või kilekotis tainarulliga. Vahusta koor ja sega purustatud beseedega. Tõsta kaussi ja serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee