Kiudainerikkad toidud

Karulaugupesto 

Toidutare, 13. mai 2011, 08:21
Karulaugupestot saab valmistada vaid maikuus esimestest värsketest karulaugulehtedest, enne kui taim õitsema hakkab.

Koostisosad
100 g Karulauk (lehed)
1.5 dl Oliiviõli
0.5 dl Parmesani v. muud kõvat juustu
Sool
50 g seedermänniseemned
Sidrunimahl (värskelt pressitud, maitse järgi)

Valmistamine
Kasuta vürtsikat karulaugupestot ahjus röstitud ciabatta-viilude katteks, värskelt keedetud pasta kastmeks või supikastmete maitsestamiseks.
Rösti seedermänniseemned kuival pannil. Pese karulaugulehed, kuivata ja haki suuremateks tükkideks, purusta koos seedermänniseemnetega saumikseri abil. Nirista tasakesi hulka õli, jätkates saumikseriga töötlemist. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga. Lõpuks sega käsitsi hulka parmesan.
Pesto säilib külmkapis 2 nädalat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee