Kurk, kabatšokk ja sibul marinaadis
Koostisosad
0.5 kg avamaakurk
0.5 kg Kabatshokk
300 g Sibul
2 dl valge veini äädikas või õunaäädikas
1 dl vesi
2 dl suhkur
1 sl sool
1 sl sinepiseemned
soovi korral tarretusainet
Valmistamine
Pese kurgid ja kabatšokk korralikult harjaga ning koori sibulad. Riivi kõik jämeda riiviga. Lase roostevabas potis keema marinaadi ained ja lisa sinna riivitud aedviljad. Keeda segu umbes 15 minutit. Pane hoidis hästi pestud kuumadesse klaaspurkidesse ja sule need. Hoia relissi külmas. Reliss tuleb paksem, kui lisada tarretusainet pakendil oleva juhendi järgi. See kogus kaalub umbes 1,5 kg. Relissi hulka võib värvi andmiseks tükeldada ka ühe paprika.
Kommentaarid (0)