Grillitud köögiviljavardad
Koostisosad
spargelkapsas
lillkapsas
porgandid
noored hernekaunad
väikesed tomatid
seened
porru
pärlsibulad
kabatšokk
apelsin
paprika
toiduõli pintseldamiseks
Valmistamine
Porgandist lõigatakse paksemad seibid, lill- ja spargelkapsal eraldatakse õisikud. Hernekauntel eemaldatakse varreotsad. Köögiviljad keedetakse vähese soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, jahutatakse kiiresti külma vee all ja nõrutatakse. Kabatšokk tükeldatakse seibideks.
Vardasse lükatakse vaheldumisi porgandi- ja kabatshokiseibid, lillkapsa- või spargelkapsaõisikud, hernekaunad ja pärlsibulad. Pintseldatakse toiduõliga ja grillitakse õlitatud restil umbes 5 minutit. Grillimise ajal tuleb vardaid aeg-ajalt pöörata.
Kommentaarid (0)