Ameerika köök

Kuskuss hakkliha ja salsaga (1)

Alvar Virkus, 14. november 2012, 07:16
Kuskuss hakkliha ja köögiviljadega Jaan Heinmaa
Naks ja valmis! Koolilaste lemmik.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Veisehakkliha
4 dl Kuskuss
2 spl Õli
4 dl Puljong
1 dl Salsa
1 tk Paprika
2 tk Tomat
0.5 tk Kurk
0.5 tl Sool
KAUNISTAMISEKS
Riivjuust
Petersell (hakitud)

Valmistamine
Kuumuta puljong keemiseni. Lisa kuskuss, kata anum kaanega ja eemalda pliidilt. Lase seista mõni minut. Seejärel sega kuskussi hulka õli, et terad üksteisest eralduksid. Pruunista hakkliha suurel kõrgete äärtega pannil ja maitsesta soola-pipraga. Sega hulka salsa. Lõika paprika, tomatid ja kurk väikesteks kuubikuteks ning lisa hakklihale. Sega juurde ka kuskuss. Serveeririivitud juustu ja hakitud peterselliga. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee