Veiselihapada salveigaFoto: Jaan Heinmaa
Veiseliha retseptid
8. oktoober 2012, 06:32

Veiselihapada salveiga

Maitsev pajaroog veiselihasõpradele. Roog saab just nii hea, kui hea kvaliteediga veiseliha poest leiad. Kiiremini valmib pada välisfileega, kuid võid kasutada ka mõnda teist veisetükki.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400 g Veiseliha (näiteks välisfilee)
1 tk Sibul
2 tk Paprika (eri värvi)
2 dl Rõõsk koor 35%-line
3 spl Toorjuust (näiteks küüslaugu)
1 spl Sojakaste
Salvei
Sool
Must pipar
Õli
Või

Valmistamine
Lõika veisefilee ribadeks ja viiluta õhukeselt sibul. Ribasta paprikad. Kuumuta pannil veidi õli ja võid ning pruunista selles sibulat umbes minut. Lisa liharibad ja pruunista kergelt neidki. Maitsesta soola-pipraga. Kui liha on saanud pruunika jume, lisa paprikad ja pruunista koos minuti jagu. Lisa koor, toorjuust, sojakaste, hakitud salvei ja vahukoor ning kuumuta veel 10 minutit. Serveeri näiteks kuskussiga.