Hommikusöögi retseptid

Riisihelbepuder astelpajuga 

Pille Enden, 17. september 2012, 06:22
Riisihelbepuder astelpajuga Jaan Heinmaa
Tervislik puder annab päeva alustuseks ohtralt vitamiine ja energiat.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 - 4.5 dl Riisihelbed
8 dl Vesi
Demerara suhkur või
1 dl Hele Muscovado suhkur
1 dl Astelpajumarjad
2 dl Astelpajumahl
1 spl Vanill- või vanilliinsuhkur
Sool

Valmistamine
Mõõda vesi potti ja kuumuta keemiseni. Lisa näputäis soola, suhkur ja astelpajumarjad, kuumuta taas keemiseni. Sõrista potti riisihelbed, alanda kuumust ning keeda 3–4 minutit väiksel tulel. Tõsta pott pliidilt. Sega pudrusse astelpajumahl ning lase kaane all 3 minutit haududa. Maitsesta vanillsuhkruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee