Kasutajate retseptid
7. juuni 2012, 10:22

Mustsõstrakook

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
Põhi:
125g toasooja võid,
1dl suhkrut,
2,5 dl jahu,
1tl küpsetuspulbrit
1 muna.
Kate:
2dl hapukoort,
1dl suhkrut,
1tl vanillisuhkrut,
2 muna,
200-300gr mustsõstraid.

Valmistamine
Vahusta omavahel toasoe või ja suhkur. Sega jahu küpsetuspulbriga ning lisa suhkru-või segule. Kõige viimasena lisa muna ning sega ühtlaseks. Laota ühtlaselt lahtikäivasse ca 24-26cm koogivormi põhja. Sega kokku täidiseained ning pane põhjale. Täidise peale pane mustsõstraid. Küpseta 175 kraadi juures 25-30 minutit, kuni kook on täiesti valmis.