Kasutajate retseptid

Must Printsess 

Toidutare, 27. mai 2011, 18:55

Kogus: kaheksale

Koostisosad
[MANDLIBISKVIIT]
400 g tuhksuhkrut
300 g jahvatatud mandleid
150 g jahu
25 munavalget
400 g suhkrut
[VALGE VEINI VAHT]
2 munakollast
60 g suhkrut
75 ml valget veini
3 dl vahukoort
250 g kohupiima
8 g želatiini
[MUSTSÕSTRAKASTE]
30 g želatiini
20 ml siirupit
30 ml valget veini
500 g mustasõstramoosi
30 ml mustasõstralikööri

Valmistamine
1. Biskviit valmista nii: sega tuhksuhkur jahvatatud mandlitega, lisa jahu. Vahusta munavalge suhkruga ja sega jahuseguga. Küpseta 180 kraadi juures 20-30 minutit 2 kihti. 2. Veinivahu valmistamiseks vahusta munakollased suhkruga, lisa vein ja kuumuta paksuks. Jahuta. Vahusta vahukoor kohupiimaga, lisa munakollase- ja veinisegule ning lisa sulatatud želatiin. 3. Sulata želatiin, sega siirupi ja valge veiniga. Sega moosi ja likööriga. 4. Tordivormi põhja pane üks kiht mandlibiskviiti, määri sellele valge veini vahtu. Korda sama ja külmuta. Peale külmumist vala üle mustasõstrakastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee