Kasutajate retseptid

Suvikõrvitsa, veisehakkliha pasta 

Toidutare, 6. jaanuar 2011, 13:01

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0,5 pk RAINBOW täistera pennesid
kuni 450g veisehakkliha
1 suvikõrvits
3 porgandit
3 küüsalaguküünt
1 sibul
1 pk RAINBOW purustatud maitsestatud tomateid
õli
soola
pipart
Parmesaniu v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Haki sibul, küüslauk, suvikõrvits ja riivi porgand. Kuumuta pannil hakkliha, lisa hakitud/riivitud köögiviljad, hauta aeg-ajalt segades kuni suvikõrvits on klaasjas. Lisa purustatud tomatid ja vastavalt soovile soola pipart. Hauta veel veidi. Keeda penned vähese soolaga, kurna, lisa õli ja sega läbi. Serveerides riivi peale parmesani juustu

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee