Kasutajate retseptid

Vale letšo 

Toidutare, 26. august 2009, 11:10

Kogus: ühele

Koostisosad
purk poest ostetud letšot
jämedama riiviga riivitud porgandid
viilutatud sibulad
tomatiketšupit
toiduõli
suhkrut

Valmistamine
letšo valada potti , lisada sibulad ja porgandid, vaikselt keeta kuni porgand ja sibul on pehmed lisada maitse järgi suhkrut,õli ja ketšupit ja keeta veel natuke aega. Panna kuumalt purkidesse ja kaanetada. Mina panen päris palju porgandit ja sibulat.Ja paprika maitset annab purk letšot. Väga mõnus hoidis ja odav ka. Igaüks paneb oma soovi järgi porgandit ja sibulat. Sellepärast ongi vale letšo salat , et suurem osa salatist on porgand ja sibul.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee