laimimaitselised kanakoivad porgandiriisiga

Toidutare 9. jaanuar 2009 15:10

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1sl võid
2sl nisujahu
4dl vett
2sl kanapuljongipulbrit
5cm ingverit
valget pipart
soola
2 laimi koort ja mahla
4 kanakoiba
2 suurt porgandit
100g hernest
4 portsjoni riisi

Valmistamine
1. Sulata või potis, lisa hulka jahu ja lisa ka segamise ajal vett. 2. Lase puljong keema ja sega hulka. Lisa ka peeneks riivitud ingver, pipar ja sool, samal ajal kui kaste 3 minutit väikesel kuumusel keeb. Maitsesta pressitud laimiga. 3. Pane kanakoivad kastme sisse. Lase kaane all madalal kuumusel 10 minutit keeda. Ouista serveerimisel üle laimikoorega. 4.Keeda riis, lisa kooritud ja jämedalt riivitud porgand ning herned kui keemisaega on jäänud veel 5 minutit.