piparkoogid
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 klaas suhkrut
1,5 klaasi jahu
1 muna
1 tl söögisoodat
1 pakk taluvõid (200g)
u. 3tl pipargoogimaitseainet(vastavalt maitsele)
natuke soola
väike sorts konjakit
Valmistamine
Pruunistada pool suhkrust. Pruunistatud suhkrule lisada keev vesi (NB! PRITSIB). Valada nõusse ja lisada ülejäänud suhkur, tükeldatud või ja piparkoogimaitseaine. Jahuta segu maha, et muna ei tõmbuks tükki. Segada taignavedelikule muna ja konjal. Jahu segada söögisoodaga ja lisada segu taignaga. NB! Segada taigent võimalikult vähe, sest muidu muutub taigen sitkeks ja koogid ei jää muredad. Taigen peaks seisma külmikus u. 24H
Kommentaarid (0)