Šokolaadikook maasika parimas seltskonnas
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
200 g Või
200 g Tume šokolaad
0.5 dl Suhkur
4 tk Muna
1 dl (väikese kuhjaga) Nisujahu
Aedmaasikas
Rõõsk koor 35%-line
Piparmünt
Valmistamine
Sulata šokolaad ja või potis. Samal ajal vahusta munad suhkruga ja lisa sõelutud jahu. Sega kõik kokku ja vala pisikestesse ahjuvormidesse. Vormid pane tunniks ajak skülmikusse. See nipp tagab, et šokolaadikook on ahjust võttes väljast küps, aga seest sametiselt vedel ja voolav.
Küpseta ahjus 200 kraadi C juures 10-20 minutit. Võta välja libista noaga igaks juhuks mööda servi ning kummuta taldrikule.
Serveeri maasikate, vahukooremütsi ja lõhnava piparmündiga.
Kommentaarid (0)