Itaalia köök

Soe penne-tuunikalasalat 

Pille Enden, 11. juuni 2012, 05:59
Soe penne-tuunikalasalatFoto: Jaan Heinmaa
Hea lihtne roog argiõhtuks. Samal ajal kui penne keeb, jõuad tükeldada muud salatiained ja segada kokku kastme.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Pastatooted (näiteks penne)
370 g Tuunikala õlis (konserv)
2 tk Paprika
1 tk Punane sibul
4 spl Majonees
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Põld-võõrkapsas ehk rukola
Must pipar
Sool

Valmistamine
Pane penne ohtra soolaka veega keema. Sega kastmeks majonees, sidrunimahl ja 1–2 sl tuunikalakonservi õli, maitsesta soola-pipraga. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja lõika hästi õhukesteks ribadeks. Koori sibul ja lõika õhukesteks ratasteks. Sega paprika ja sibul nõrutatud ning suurde kaussi pandud pennega. Vala juurde kaste ja sega läbi. Tõsta nõrutatud tuunikalatükid salatile ja sega veel kord kergelt läbi. Puista peale ohtralt rukolalehti.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee