Linnuliha retseptid

Kanakintsud jogurtimarinaadis 

Angelica Udeküll, 28. mai 2012, 07:22
Kana jogurtimarinaadisFoto: Daisy Lappard
Linnuliha marineerimiseks piisab 2–3 tunnist, sest liha on õrnem ja küpseb kiiresti.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min
20 minutit + 2-3 tundi marineerimiseks

Koostisosad
400 g Kana kintsuliha
2 dl Maitsestamata jogurt
1 tl Sool
1 spl Apelsinipipar
1 tk Sibul
1 tl Vürtsköömen

Valmistamine
1. Lõika sibul suurteks ratasteks.
2. Uhmerda vürtsköömned peenemaks ja sega koos teiste maitseainetega jogurti hulka.
3. Aseta kanatükid marinaadi ja jäta paariks tunniks seisma.
4. Kuumuta söed ja grilli liha.
HEA TEADA:
Marineerimiseks ja grillimiseks sobib ka kanafilee, kuid kintsuliha jääb kindlasti mahlasem.