Itaalia köök

Tiramisutort 

Angeelika Kang, 7. mai 2012, 04:51
TiramisutortFoto: Jaan Heinmaa
Ilusa helekollase mascarpone-kreemiga tiramisule annab värvi suurem kogus munakollaseid. Kaunima tulemuse saavutamiseks pritsi pealmine kiht mascarpone-kreemi läbi kondiitripritsi.

Koostisosad
6 tk Munakollane
0.5 dl Suhkur
500 g Mascarpone
1.5 dl Tume rumm
4 dl Espresso
300 g Savoiard'i küpsised
KAUNISTAMISEKS
Kakaopulber

Valmistamine
Mikserda munakollased ja suhkur tihkeks heledaks vahuks. Lisa mascarpone ja sega ühtlaseks. Sega espresso ja rumm. Määri ümmarguse või südamekujulise koogivormi servad võiga. Aseta küpsised vastu vormi äärt. Kasta ülejäänud küpsised ükshaaval kohvisegusse ja kata neist pooltega koogivormi põhi. Määri peale mascarpone-kreemi. Tee nii veel üks kiht. Kata vorm kilega ja lase külmkapis üle öö maitsestuda. Serveerimisel raputa üle kakaopulbriga.
Kogus 8 - 10 inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee