Frittata rukola, suitsupeekoni ja ricottaga
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
3 tk Muna
200 g Toorjuust
1 tk Paprika
Sool
Must pipar
150 g Suitsuliha (või -sardell)
Põld-võõrkapsas ehk rukola
100 g Ricotta-kohupiim
Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
Valmistamine
Esmalt rösti paprikad 250-kraadises ahjus, kuni paprikad muutuvad äärtest pruunikateks. Samal ajal vahusta munad ning sega hulka toasoe toorjuust, maitsesta soola ja pipraga. Määri ahjunõu(d) kergelt oliiviõliga. Kui kasutad mitut portsjonnõud, jaga munasegu ühtlaselt ahjunõudesse. Lao peale viiludeks lõigatud suitsusardell või muu suitsuliha, röstitud paprika, ricotta ja rukola. Riivi peale parmesani ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
Kommentaarid (0)