Võileib muna-ricotta täidisegaFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
3. aprill 2012, 05:39

Võileib muna-ricotta täidisega

Tervislik täisteraleib, mille täidiseks on mahedamaitseline munakodujuustu segu, täidab kõhu mitmeks tunniks. Tõhusamaks muutub võileib sinki, suitsukala või kanaliha lisades.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
5 tk Muna
150 g Kodujuust
100 g Ricotta-kohupiim
0.5 küünt Küüslauk (peeneks hakitud)
5 tk Kirsstomat
Sool
Must pipar
8 viilu Täisteraleib

Valmistamine
Keeda mune 7 minutit. Jahuta külmas vees, koori ja haki peeneks. Sega juurde kodujuust ja ricotta-kohupiim, küüslauk, poolitatud kirsstomatid, hakitud murulauk, sool ja pipar. Jaga segu neljale leivaviilule. Kata ülejäänud nelja leivaviiluga ja lõika kolmnurkadeks.