Lihtne pitsa röstitud köögiviljade, peekoni ja ricottaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
4 tk Tortilja (soovitavalt täistera)
1 tk Paprika
1 tk Sibul
Purustatud tomatid ürtdiega või
200 g Tomatipasta (pitsamaitseainega maitsestatud)
1 küüs Küüslauk
200 g Ricotta-kohupiim
200 g Kirsstomat
30 g Suitsupeekon
35 g Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
50 g Riivjuust
Valmistamine
Lõika paprika ja sibul ribadeks. Kuumuta ahi 250 kraadini ja rösti köögivilju, kuni need on muutunud äärtest tumedamaks, tõsta ahjust välja.Määri tortiljadele purustatud tomatid. Kui kasutad tomatipastat, maitsesta seda kuivatatud pune või pitsa-maitseainega. Lao peale peeneks hakitud küüslauk ja röstitud sibul. Tõsta lusikaga peale ühtlaselt ricotta, pooleks lõigatud kirsstomatid, paprika ja suitsupeekoni ribad. Riputa peale riivitud parmesan ja riivjuust.Küpseta 200-kraadises ahjus 7-10 minutit. Söö soojalt!
Kommentaarid (0)